Razdelilci

Razdelilci: rešitev za delilnik, ki varčuje s prostorom.

Prilagojeni plastični delilniki prihranijo prostor, so lahki in enostavni za uporabo.

Veliko komponent na majhnem prostoru? Ta zahteva je del vsakdanjega življenja v medicinski tehnologiji. S prilagojenimi razdelilci ponuja SMC rešitev, ki je preizkušena na terenu in je idealna za omejen prostor.

Pametni plastični bloki, ki jih ne smemo podcenjevati

Ti inteligentni delilniki so sestavljeni iz posamično nastavljivih plastičnih blokov, ki so individualno prilagojeni vašim potrebam. Razdelilce natančno prilagodimo, ne glede na to, za kaj jih potrebujete.

V integriranih kanalih je mogoče varno in pregledno namestiti različne kable, in sicer na bistveno manjšem prostoru, kot bi bilo mogoče s cevmi. Poleg kanalov lahko brez težav vključimo različne rezervoarje in priključke.

Enostavna uporaba, minimalno vzdrževanje

Učinkovita raba prostora je le ena prednost, ki jo ponujajo SMC razdelilci. Vsestranski plastični bloki niso le kompaktni in varčujejo s prostorom, temveč so tudi zelo lahki. Odvisno od posamezne zahteve so izdelani iz akrila (PMAA) ali druge plastike, kot so PVC, PSU, PEI ali PEEK.

Za namestitev in uporabo potrebujete manj časa kot za običajne delilniške rešitve. Seveda tudi manjši stroški vzdrževanja pripomorejo k nižjim stalnim obratovalnim stroškom.

Dokazane rešitve na terenu in ogromno dodatkov

Svojim strankam vedno želimo ponuditi najboljše rešitve. V ta namen svoje izdelke nenehno razvijamo in prilagajamo zahtevam sodobne vsakodnevne analize.

V našem celotnem programu boste našli ogromno dodatkov, ventile, regulatorje, fitinge, manometre ter senzorje oz. stikala za tlak in pretok

Vas zanimajo razdelilci, narejeni po meri? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali!