O nas

Kaj nas vodi

Informacijska tehnologija se hitro razvija in s tem tudi zahteve naših kupcev. Sprejemamo izziv. Da boste vedno na tekočem. Naš cilj je vaše zadovoljstvo. Zato podpiramo avtomatizacijo z najsodobnejšo pnevmatsko tehnologijo.

Da bi bili zadovoljni, moramo razumeti, kaj potrebujete. Naša organizacija je zasnovana prav v ta namen: prisluhnemo vam in za vas razvijamo nove, inovativne rešitve. Ne glede na to, kje ste doma. Naši centri po vsem svetu razpolagajo z globalno mrežo, od katere lahko samo pridobite.

Naši trije stebri

1. Tehnični razvoj

Vi vprašate, mi razvijemo: Jasno in podrobno odgovorimo na vaša vprašanja. In razvijemo točno tisto, kar potrebujete. Več kot 1.500 inženirjev v petih tehničnih centrih v Nemčiji, Veliki Britaniji, na Japonskem, Kitajskem in v ZDA išče nove smernice za razvoj novih izdelkov svetovnega razreda.

Koristimo sinergije naših ekip – delimo informacije in vzdržujemo tesne stike, tako da se lahko takoj odzovemo na vse zahteve po vsem svetu. Za vas to pomeni: najvišjo kakovost in najboljšo podporo, ne glede na to, kje ste.

2. Proizvodnja in dobava

Vi vprašate, mi dostavimo: naš nabor izdelkov ponuja 12.000 osnovnih modelov s približno 700.000 različicami. Karkoli potrebujete, pri nas dobite vse na enem mestu.

Naši proizvodni obrati so razširjeni po vsem svetu. Dvanajst proizvodnih obratov v Evropi (Avstrija, Češka, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Italija, Rusija, Španija, Švedska, Finska, Švica in Turčija) in dvanajst tovarn (ZDA, Azija, Afrika) zagotavljajo stalno dostopnost.

Naše Evropsko centralno skladišče se strateško nahaja v Antwerpnu. Skladišče skupaj z lokalnimi zalogami zagotavlja izredno hitro dostavo naročila.

3. Prodaja in komunikacija

Vi vprašate, mi odgovarjamo: razumemo se lahko samo, če govorimo isti jezik. Zato imamo v vseh državah in regijah veliko izkušenih prodajalcev. Tesna komunikacija z našimi strankami po vsem svetu zagotavlja, da vas vedno razumemo pravilno.

Trenutno imamo več kot 400 prodajnih pisarn v več kot 80 državah. Prva evropska hčerinska družba je bila ustanovljena leta 1976 v Švici. Danes hčerinske družbe podjetja SMC obstajajo v več kot 25 evropskih državah. Na splošno imamo z našimi lokalnimi podružnicami več kot 30-odstotni tržni delež.

Več kot 8.000 prodajalcev je zaposlenih zato, da spozna vaše potrebe in želje. Vaše prednosti: Vedno smo tu za vas in vedno v vaši bližini.